Maminka na Instagramu Maminka na Facebooku

Vítězky soutěže Maminka roku 2022

Známe Maminku roku 2022!

Jedinečná soutěž Maminka roku už zná svou vítězku. Ve středu večer 26.10. se jí během on-line vyhlášení na webu Maminka.cz, přenášeného živě z pražské restaurace SOHO, stala maminka Lenka Soukupová. Soutěž letos popáté vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka z mediálního domu CZECH NEWS CENTER, aby tak ocenil maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní v tom, co dělají, jaké jsou a co v životě osobně i profesně dokázaly.

Vyhlášení inspirativní a emocemi nabité soutěže si užili diváci nejen přímo v pražské restauraci SOHO, ale také v on-line přímém přenosu na webu Maminka.cz. Moderátorem večera byl Tomáš Měcháček. O hudební doprovod se postarali LAKE MALAWI se zpěvákem Albertem Černým. Patronkami jednotlivých kategorií byly Aneta Krejčíková, Míša Tomešová a Veronika Kašáková. O absolutní vítězce rozhodli sledující diváci.

"Bylo to úžasné! Celý večer byl plný emocí. Prožívali jsme dojetí, radost i napětí, kdo se stane absolutní vítězkou," řekla šéfredaktorka časopisu Vanda Stöckbauerová. Cenu Mamince roku 2022 předaly předsedkyně představenstva CNC Libuše Šmuclerová a Kristýna Tomečková, senior brand manager značky Aquila a zároveň vítězka prvního ročníku Maminky roku.

V kategorii Maminka BLOGERKA zvítězila Kamila Žižková, v kategorii Maminka PODNIKATELKA Lucie Janauer v kategorii Maminka HRDINKA Magda Paloušová.

V porotě letos zasedla nejen šéfredaktorka Maminky Vanda Stöckbauerová a již zmíněné známé maminky Aneta Krejčíková, Míša Tomešová a Veronika Kašáková, ale také partneři celého projektu, bez nichž by se tato jedinečná soutěž jen těžko mohla uskutečnit.

Partnerům akce tak patří velký dík, a samozřejmě nejen jim. "Moje velké poděkování patří hlavně všem ženám, které se rozhodly jít s kůží na trh a do projektu se přihlásily. Nebály se odhalit svůj příběh a nelehké životní překážky, kterým musely čelit. Ale podělily se i své úspěchy a motivaci a díky tomu se staly velkou inspirací pro další maminky. A velké poděkování patří samozřejmě i celému týmu, který více než půl rok na projektu pracoval," uzavřela šéfredaktorka Vanda Stöckbauerová.

Další ročník soutěže Maminka roku bude CZECH NEWS CENTER vyhlašovat v dubnu 2023.

Vítězky Maminky roku 2022

Kategorie MAMINKA BLOGERKA

1.místo: Kamila Žižková  2.místo: Lucie Vápeníková  3.místo: Lenka Soukupová 

Kategorie MAMINKA PODNIKATELKA

1.místo: Lucie Janauer 2.místo: Jana Linhartová  3.místo: Brita Bendová

Kategorie MAMINKA HRDINKA 

1.místo: Magda Paloušová 2.místo: Nina Otáhalová  3.místo: Lucie Mihoková 

ABSOLUTNÍ VÍTĚZKA:

Lenka Soukupová

Maminka roku 2022 aquila partner projektu

 

Patronkami letošního ročníku se staly Michaela Tomešová (kategorie Maminka blogerka), Aneta Krejčíková (kategorie Maminka podnikatelka) a Veronika Kašáková (kategorie Maminka hrdinka).